Можете да ни намерите на адрес

гр. Варна

ул. Роза 36

Soft Aesthetics 

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0878 65 18 12

 


A+ A A-

Фитосауна «Полу легнала» 2,5 мм, без парогенератор

без парогенератор!!!
Цена:
Цена: 3720,00 лв
Описание

Размер

Материал: Алтайски кедър

Гаранционен срок: 12 месеца

Разглобяема

Ширина: 78 см.

Височина: 115 см.

Дължина: 140 см.

Дебелина на стената: 2,5 см.

Тегло: 90 кг.

Натоварване: 150 кг.

Температура в сауната – 70 – 110 градуса (са достатъчни за процедури)

Поставянето на бъчвата е възможно във всяко помещение, тъй като апарата не оказва термично въздействие на стените на помещението. Необходимата площ е 10 кв.м

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.
 x 
Количката е празна

 

 

Благодарение на използването на екологично чист планински кедър в кедровите парофитобъчви се създава релаксиращ, антистресов ефект, стимулиращ жизнения тонус на човека. По този начин се повишават съпротивителните сили на организма, нормализира се обмяната на веществата и съществено помага при борбата с излишното тегло.

 

 

 

Кедровата фитосауна (бъчва) заема минимална площ – около 1 кв.м  за пълноценен ефект.  Те са прости и безопасни при експлоатация. Времето за нагряване на кедровата паро сауна (бъчва) е около 20-30 мин., а препоръчителният дневен сеанс е за около 20 мин.  Все по- голяма популярност кедровите фито сауни (паробъчви) придобиват сред жителите на големите градове. Това не е учудващо, тъй като в повечето големи градове забързаният темп на живота засилва фактора на стреса, а ежедневното посещение на SPA центрове е трудно. Поради това придобивайки кедрова фито сауна (паробъчва) Вие създавате своят собствен SPA салон, който ще възвърне вашата младост и ще Ви помогне да се разтоварите и да свалите напрежението след трудният работен ден.BTexK 2012. All rights reserved.

В момента има 33  гости и няма потребители и в сайта

Брой показвания на статиите
9002